NICKY EN STEPHAN MAKEN WOONDROMEN WAAR IN KADEWONING

Nicky en Stephan waren helemaal niet van plan om te verhuizen, maar toch kochten ze een kadewoning in Goese Diep. Waarom? Dat vertellen ze samen enthousiast.

“We wonen nu in hartje Goes. Superleuk, maar het werd wel tijd voor een verbouwing. Op Funda struinden we rond voor wat inspiratie. Toen de kadewoning ons pad kruiste, waren we gelijk verliefd. Goese Diep is een leuk buurtje met gevarieerde woningen én bewoners. En hoe gaaf dat je in 5 minuten naar het centrum van Goes fietst én aan het water woont! Het beste van twee werelden. We dromen al een tijdje van een eigen zeilboot. Straks kunnen we die aanmeren bij ons huis. Dat is toch ultieme vrijheid.”

interieur goese diep fase 2

TOCH WEL FIJN NIEUWBOUW

Niet alleen de ligging en een aanmeermogelijkheid voor een boot trok het stel over de streep, ook de architectuur én het feit dat het nieuwbouw is, viel in de smaak. “We hebben zeker niet bewust voor nieuwbouw gekozen, maar nu het eenmaal zover is zijn we echt heel blij. Met die stijgende gasprijzen is het wel erg prettig dat wij straks gasloos wonen. De architect legde in de brochure uit waar hij zijn inspiratie vond voor het ontwerp. Heel leuk om te lezen en je kijkt daardoor ook anders naar het huis. Je ziet meer! Vooral de details en het kleurgebruik spraken ons aan. Een mooie combinatie van gezellig en modern.”

fase 2 kadewoningen

WEGDROMEN

“We kozen trouwens heel bewust voor het huis met drie bouwlagen, want dan hadden we nog een dakterras. Op deze verdieping maken we onze master bedroom met badkamer en suite en pantry. We zien al helemaal voor ons, hoe we hier de dag beginnen en eindigen met zicht op het water. Ook de keuken hebben we al uitgezocht bij Tolhoek Keukens in Goes. Verder zijn we nog niet gekomen. Een interieurstylist gaat ons helpen om van dit huis echt ons thuis te maken. We hopen kerst 2022 in ons nieuwe huis te vieren, maar het is nog even afwachten of dat lukt. Hoe dan ook zijn we blij en kijken we ernaar uit om hier samen een toekomst op te gaan bouwen. Hier worden al onze woondromen realiteit.”

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

De laatste 21 kadewoningen van Goese Diep zijn in verkoop. Na de verkoop van de kadewoningen uit fase 1 en 2 maken deze kadewoningen de rij aan de Ketelkade compleet. De kadewoningen zijn 6.40 of 7.40 breed en hebben twee of drie woonlagen. De kadewoningen variëren in woonoppervlakte van ca. 107 m² tot 165 m² en zijn er vanaf circa € 449.000,- vrij op naam.

BEKIJK DE KADEWONINGEN →