WONEN COMBINEREN MET WANDELEN, SPORTEN, VAREN EN SPELEN IN DE NATUUR

Wil je wonen in de stad én genieten van de vrijheid die de natuur en het platteland bieden? Dan is de nieuwe wijk Goese Diep jouw kans om wonen, werken en vrije tijd op een unieke manier samen te brengen. In het meest dynamische deel van Goes wordt de knusse wijk ‘Goese Diep’ gerealiseerd. Hier wordt sfeervol wonen gecombineerd met een actief leven.

Omgeving Goese Diep kaart

IK VOEL ME GOES

Naast Goese Diep is de Hollandsche Hoeve een geweldig recreatiegebied met speeltuin en kinderboerderij. Verder loop je zo naar het moderne sportcomplex Omnium en sportpark Het Schenge vind je aan de overzijde van het water. Via de sluizen van Goese Sas vaar je straks direct naar één van de mooiste  watersportgebieden van Nederland: Nationaal Park Oosterschelde. Daarbij zit je met nog geen half uur fietsen op één van de strandjes bij de Oosterschelde. Allemaal energie. Nieuwe energie! Spring, duik, vaar, wandel, fiets, vis, ontdek en geniet. Voel je Goes!

Omgeving Goese Diep - kaart Goes

GOES HEEFT HET ALLEMAAL

Wil je wonen in de stad én genieten van de vrijheid die de natuur biedt?
Dan is Goese Diep perfect voor jou! De nieuwe wijk wordt omarmd door water en ligt op 5 minuten fietsafstand van de Goese binnenstad. Goese Diep ligt aan het kanaal. Al eeuwen is dit kanaal de watertoegangsweg naar Goes. De omgeving staat dan ook bol van de maritieme activiteiten en ambachtelijke vormen van industrie. Dat industriële, maritieme karakter bepaalt samen met de groene omgeving het karakter van Goese Diep.

Wandelen rond Goese Diep

ZOEK OOK DE RUST OP

En wil je de rust opzoeken, ook dan zit je goed in het Zeeuwse Goes. Op een mooie dag ga je lekker naar de haven, de duikplaats ‘Goese Sas’, het Veerse meer of het Goese Meer. Wat een genot om dit gevarieerde natuurschoon letterlijk voor de deur te hebben. En dan te bedenken dat in Zeeland de zon gemiddeld net wat vaker schijnt dan in de rest van het land.

EEN PLEK DIE ALLES BIEDT

Het winkelaanbod is heel gevarieerd. Naast de landelijk bekende ketens zijn
er ook speciaalzaken en boetiekjes van lokale ondernemers. De markt die twee keer in de week gehouden wordt, wordt altijd druk bezocht. Langs de vesten, in de haven en op de Grote Markt nodigen de terrasjes uit om tot laat in de avond buiten te zitten.

BENIEUWD NAAR ALLE VOORZIENINGEN?

Bekijk de interactieve voorzieningenkaart

 

SITUATIEKAART GOESE DIEP

Goese Diep is een vernieuwende wijk in Goes. Omgeven met water en met veel aandacht voor groen is deze wijk de afgelopen jaren al uitgegroeid tot een fijne buurt om in te wonen.

De afgelopen jaren hebben we hier diverse woningen en appartementen ontwikkeld en gebouwd. Een groot deel van deze woningen is al opgeleverd. Momenteel zijn de allerlaatste kadewoningen in aanbouw. Alle woningen zijn ondertussen verkocht.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.