21 Kadewoningen Fase 3 Start verkoop 24 november
Vanaf € 449.000,- v.o.n.

“DIT IS NOU ECHT ZO’N PLEK DIE ALLES IN ZICH HEEFT OM TE LEVEN, TE ONTMOETEN EN TE VERMAKEN.”

START VERKOOP 24 NOVEMBER

Het is zover: de laatste fase van de kadewoningen aan de Ketelkade gaat in verkoop! De verkoop start op 24 november om 16.00 uur. Op de website vind je alvast de impressiebeelden per woningtype, plattegronden en downloads. Zo kan je je alvast voorbereiden op de start verkoop.

BEKIJK DE VERKOOPDOCUMENTATIE →

goese diep kadewoningen

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Op 24 november om 16.00 uur maken we de prijzen per bouwnummer bekend op de website. Je favoriete bouwnummers (maximaal 3) kan je vervolgens doorgeven via het online inschrijfformulier. Je hebt hier de tijd voor tot 3 december 12.00 uur.

BEKIJK DE VERKOOPPROCEDURE →

goese diep kadewoningen

WONINGTYPES

De Kadewoningen zijn 6,40 of 7,40 meter breed, hebben twee of drie woonlagen en daarmee lopen de woonoppervlaktes uiteen van 107 tot 165 m². Maar wat alle kadewoningen gemeen hebben is een heerlijk zongericht terras aan het water en een aanlegsteiger voor die langgedroomde boot.

BEKIJK ALLE WONINGTYPES →

goese diep kadewoningen

WONINGAANBOD

Het woningaanbod van Goese Diep bestaat uit 21 kadewoningen. De Ketelkade wordt een buurt waar een mix van mensen komt te wonen. Gezinnen, stellen en singles, jong en wat ouder, dat zorgt voor een fijne mix. Benieuwd naar het beschikbare woningaanbod?

BEKIJK DE INTERACTIEVE SITUATIEKAART →

VRAGEN?

Op woensdag 24 november tussen 18.00 en 20.00 uur organiseren we een livechat zodat je al je vragen aan het verkoopteam kan stellen. Je vindt de livechat op dat moment via de website www.goesediep.nl.

Liever eerst met het verkoopteam in gesprek voordat je je keuze maakt? Kom dan naar het koperscafé op 26 en 27 november of 1 en 2 december. Maak een afspraak bij Stad & Zeeland NVM Makelaars. Let op: bezoek aan het koperscafé geeft geen voorrang bij toewijzing.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.