KIEZEN VOOR GEMAK EN GELUK
IN GOESE DIEP

Joke de Visser-Almering en haar man Cees hebben een appartement gekocht in Goese Diep. Waarom ze voor deze plek hebben gekozen? Joke vertelt met aanstekelijk enthousiasme. 

“We hebben 48 jaar in Kapelle gewoond. Heerlijk wonen daar in onze eengezinswoning, maar we zijn inmiddels op leeftijd en dan is het gewoon fijn als je alles gelijkvloers hebt. We startte onze zoektocht en kwamen uit in Goese Diep. En dat voelde gelijk goed. Goes heeft een leuke binnenstad met een goed horeca- en winkelaanbod en in de omgeving kun je fijn fietsen en wandelen. Zeeland is gewoon een fantastische plek om te wonen.” 

Achterzijde appartementen Ketelhaven Goes

WIJ ZIJN KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Het stel koos bewust voor nieuwbouw. “We vinden het heel fijn dat er gasloos en duurzaam wordt gebouwd. Daar hoeven we ons in de toekomst geen zorgen meer om te maken en die vloerverwarming is ook lekker. En wat ik ook heel leuk vind, is dat we alles zelf mogen uitkiezen. Van de deuren tot de vloer, de badkamer en de keuken. Dit huis wordt helemaal naar onze smaak!” 

Nieuwbouwwijk Goese Diep bovenaanzicht

ELKE WEEK EVEN KIJKEN

“We verheugen ons er echt enorm op om hier te gaan wonen. Als het goed is vieren we Kerst 2022 in ons nieuwe huis. Tot die tijd fietsen we elke week wel een keer langs om de vorderingen te bewonderen. Op de bouwplaats komen we niet, maar we weten wel wat er gebeurt, want de aardige kopersbegeleider houdt ons heel goed op de hoogte. We krijgen allerlei foto’s, filmpjes en dronebeelden via de mail. Dat is zo leuk, want we zijn natuurlijk super nieuwsgierig. We kijken de beelden geregeld terug. 

Voorzijde appartementen Ketelhaven Goes

BOUWTIJD NUTTIG GEBRUIKEN

Het is nog even wachten tot Joke en Cees aan de Ketelkade kunnen gaan wonen, maar dat geeft niets. “We gebruiken die tijd om alles uit te zoeken en ons oude huis vast op te ruimen. Je verzamelt zoveel in de loop der jaren. We kijken er enorm naar uit straks ons leven in Goes voort te zetten én onze nieuwe buren te leren kennen. Doordat er maar 11 appartementen in het gebouw zijn, ken je elkaar snel van gezicht.”  

goese diep fase 3

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Alle appartementen in Goese Diep zijn uitverkocht, maar de laatste kadewoningen van fase 3 zijn nog in verkoop! Na de verkoop van de kadewoningen uit fase 1 en 2 maken deze kadewoningen de rij aan de Ketelkade compleet. De kadewoningen zijn 6.40 of 7.40 breed en hebben twee of drie woonlagen. De kadewoningen variëren in woonoppervlakte van ca. 107 m² tot 165 m² en zijn er vanaf circa € 449.000,- vrij op naam.

BEKIJK DE KADEWONINGEN →