"WAT EEN FEESTJE OM DEZE WONINGEN TE MOGEN VERKOPEN"

MAKELAAR AAN HET WOORD

Team Stad & Zeeland NVM Makelaars gaat de verkoop van de kadewoningen in het Goese Diep doen. En daar zijn ze blij mee. “Het is een feestje om deze woningen te mogen verkopen”, zegt eigenaresse Anne-Marie Janse enthousiast. “Ik ken Goes op mijn duimpje en buiten de vrijstaande woningen aan het Goese Meer zijn er maar weinig plekken waar je zo direct aan het water woont.”

Anne-Marie vervolgt: “Heijmans is inmiddels gestart met de bouw van de eerste fase Kadewoningen; een mooi resultaat, want dit brengt Goese Diep weer een stapje dichterbij haar voltooiing! Vanwege dit succes worden er nu nog eens 7 nieuwe Kadewoningen aan de markt aangeboden. Deze zijn naast het nieuwe appartementengebouw ‘Ketelhaven’ gelegen. Zoek je zekerheid dan kiest een klant voor fase 1, heeft hij meer beslistijd en extra woonwensen dan is de nieuwe fase van 7 Kadewoningen de juiste keuze! Allen met uitzicht op het water. Mooi toch, voor ieder wat wils!”

 

Dat biedt perspectief

“Het fijne aan de Kadewoningen is dat ze breed zijn en het merendeel uitbreidbaar is met een woonlaag. Ik woon zelf aan het water en weet zeker dat de mensen die hier gaan wonen, elke dag een beetje een vakantiegevoel zullen hebben. Je vaart met je sloep zo naar het hart van Goes of het Veerse Meer.”

 

Verknocht aan Goese Diep

“Wij verkopen meer woningen in het plan Goese Diep en dat gaat super. De locatie is ook perfect. Je woont hier rustig, omringd door water dat in verbinding staat met open vaarwater. Daarbij ben je binnen vijf minuten fietsen in hartje Goes en de sportvelden en de golfbaan liggen om de hoek. Goese Diep wordt een mooie, gevarieerde wijk die in woningaanbod voor elk wat wils biedt. Van vrijstaand huis tot appartement, eengezinswoning, tweekapper en kadewoning. Hierdoor zal er straks een mooie afspiegeling van de Goese samenleving in de nieuwe wijk wonen.”

 

Zo vliegen wij dat aan

Stad & Zeeland NVM Makelaars verkoopt ook vakantiewoningen en daar hebben ze geleerd om anders tegen de verkoop van nieuwbouw aan te kijken. “Als je een vakantiewoning koopt, wordt alles heel feestelijk en bourgondisch aangevlogen om dat vakantiegevoel bijna te kunnen proeven. Wij vinden dat je dat fijne gevoel ook moet krijgen als je een huis koopt waar je 365 dagen per jaar woont. Dus maken wij van onze Wooncafé’s en afspraken een feestje met lekker eten, drinken en bovenal alle aandacht voor de belangstellenden. Ons team is er klaar voor om de belangstellenden voor de Kadewoningen in de watten te leggen en uitgebreid te informeren.”

 

Uiteraard volgen wij bij al onze activiteiten de maatregelen rondom COVID-19 van het RIVM en Heijmans op.

goese diep kadewoningen

UNIEKE KADEWONINGEN

  • Vanaf € 449.000 ,- vrij op naam
  • 107 – 165 m² woonoppervlakte
  • Zonnig terras aan het water
  • Eigen aanlegsteiger met plek voor boot
  • Keuze uit 2 of 3 woonlagen

Bekijk de kadewoningen →​