WATERSPORT

KOOP JE EIGEN STUKJE GELUK EN KIES VOOR EEN NAUTISCHE LIFESTYLE WAAR ELKE DAG EEN BEETJE ALS VAKANTE VOELT

Wie ooit aan het water heeft gewoond, weet hoe heerlijk vrij dat voelt. Buiten verleidt altijd. En hoe! Zodra de eerste zon door de wolken prikt, settel je je op de vlonder. Desnoods nog met een dekentje om je heen en een warme kop thee in je hand. En als het heel warm is, bungelen je voeten lekker in het water en geniet je met een glas wijn binnen handbereik van het zicht op de ondergaande zon. Even dat geluksvogelgevoel; life is good!

Deze fijne gedachte kan zomaar realiteit worden, als je kiest voor een Kadewoning. De huizen zijn gemaakt voor levensgenieters. Lekker ruim, dat bovenal, en via de enorme ramen ben je ook binnen met buiten verbonden. De grote, woningbrede vlonder hangt over het water en de steiger steekt verder het water in. Dobbert hier die lang gedroomde sloep en vaar je straks op een mooie zomeravond zo naar Goes om daar even een drankje te doen op een terras?

 

Uit het leven gegrepen

John Siemerink is ervaringsdeskundige. Hij koos 20 jaar geleden voor een leven met water in de hoofdrol. Hij vestigde zich aan het Veerse Meer in Wolphaartsdijk en begon daar De Zuidschor Nautic Lifestyle Watersport, in een winkel die is uitgegroeid tot 800m² watersportplezier met een fullservice jachtwerf en winterstalling. Inmiddels is het bedrijf een begrip in de regio. De plek waar je terecht kunt voor alles wat met watersport te maken heeft. Maar bovenal is dit de plek waar je misschien wel jouw droom koopt. Zuidschor verkoopt namelijk de meest mooie MAXIMA sloepen en neemt je ook de zorg om onderhoud (en winterstalling) uit handen.

 

De MAXIMA sloep combineert al het goede

John vertelt er met plezier over. “De MAXIMA sloep combineert het beste van twee werelden. Zij is prachtig om te zien, kan net zo snel als een speedboot, zodat je een waterskiër voort kunt trekken én is geschikt om de kustwateren te bevaren. Je kunt er zelfs mee aanmeren op een zandplaat. De sloep wordt binnen 6 tot 8 weken op maat gemaakt voor de gelukkige eigenaar. Kleuren, afwerking en extra’s bepaal je allemaal zelf. We verkopen ook goede, gebruikte boten. Allemaal sloepen met karakter.”

 

Ik noem het ‘sloeperen’

Als John eenmaal over de sloepen gaat praten, wordt hij steeds enthousiaster. “Het is echt een nautische Lifestyle die je koopt. Ik noem het ‘sloeperen’. Dat staat voor genieten op het water met een goed gevulde picknickmand binnen handbereik en gekoelde wijn in de koelkast. Gaan! Samen met vrienden of het gezin… en dan vanzelf wel zien wanneer je weer huiswaarts keert. Vakantie vieren in eigen land. Sterker nog, in eigen boot. Dit is voor de toekomstige bewoners van de Kadewoningen weggelegd. Ik nodig iedereen van harte uit eens bij ons langs te komen en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Droom groots, leef uitbundig!”

 

De Zuidschor Watersport

Zandkreekweg 5

4471 NG Wolphaartsdijk

www.zuidschor.nl

www.maximaboten.nl

goese diep kadewoningen

UNIEKE KADEWONINGEN

  • Vanaf € 449.000 ,- vrij op naam
  • 107 – 165 m² woonoppervlakte
  • Zonnig terras aan het water
  • Eigen aanlegsteiger met plek voor boot
  • Keuze uit 2 of 3 woonlagen

Bekijk de kadewoningen →​